Personal Trainers

Dave Vader is een gediplomeerde en ervaren kickboks, MMA en Fitness trainer en is de eigenaar van DV-Sports.

Sanne is een ervaren en gediplomeerde personal Trainer en sportmasseur. Je kunt bij Sanne terecht voor een fitness training, een padstraining, kickbokstraining of een combinatie daarvan.

Theo is een enthousiaste en bevlogen gediplomeerde fitness trainer waar je terecht kunt voor de meest uiteenlopende fitness workouts.

Denzel is gediplomeerde, enthousiaste en energieke personal trainer. Je kunt bij Denzel terecht voor een padstraining, kickbokstraining, fitness training of een combinatie daarvan.

León is een gediplomeerde, zeer ervaren mental coach. Zit je niet lekker in je vel? Wil je beter presteren in de (top)sport? Gaat het even niet zo lekker thuis of op de werkvloer? León begeleid al jaren met succes topsporters, CEO’s, managers en hun werknemers.

Rick is een ervaren en gediplomeerde kickboks trainer en personal trainer. Hij heeft trainingen gegeven in Hoorn, Amsterdam en Alkmaar aan beginners en gevorderden maar ook op wedstrijdniveau. Je kunt bij Rick terecht voor een Pads training, Kickboks-, Conditie-, Circuit- en Krachttrainingen of een combinatie hiervan. Rick geeft ook groepslessen.

Kyara is personal trainer. Je kunt bij Kyara terecht voor trainingen in Fitness, Kickboksen, Padstraining of een combinatie daarvan.

Natasja is niet alleen Yoga instructrice en massage therapeut maar ook nog personal trainer. Je kunt bij Natasja terecht voor trainingen in Fitness, Yoga of een combinatie daarvan.