Dave Vader

Dave Vader is een gediplomeerde en ervaren trainer die vele jaren op professioneel niveau zowel kickboksen als Mixed Martial Arts (MMA) beoefend heeft en een voormalig MMA kampioen is.

SPORTMAN: Uit het niets exploderen, dat was precies de reden waarom Dave als vechter zo geliefd was. Waar zwaargewicht partijen, voor de toeschouwer, vaak traag en saai verlopen zorgde Dave bij elke partij voor spektakel. Zijn explosiviteit en temperament was waarom mensen graag naar zijn partijen kwamen kijken.

Dave is een sportman in hart en nieren, hij heeft ook een echte winnaarsmentaliteit. Of het nu gaat om een potje kaarten, tennis, golf of een kickboks partij, Dave wil altijd winnen. Maar verliezen hoort ook bij topsport. OF JE WINT OF JE LEERT. Wanneer je verliest dan leer je. Train harder om sterker en beter terug te komen.

TRAINER: Dave heeft zijn professionele carrière als MMA vechter en Kickbokser beëindigd en heeft in 2017 DV-Sports geopend. Je merkt aan alles dat zijn hart bij deze vechtsporten ligt. De sportschool straalt professionaliteit uit. De sfeer is ontspannen en sportief maar er word hard gewerkt aan een fit lichaam en een sterke geest.

Wanneer je Dave vraagt om je trainer te zijn dan geeft hij 100 %. Hij verwacht dat ook van zijn pupil. Het gevoelsmens in Dave maakt dat je samen met hem echt een team bent. Dave zal er alles aan doen om zijn pupil een succesvolle vechter te maken. Hij heeft veel geduld en oog voor detail, eigenschappen die goed van pas komen als trainer. Of je nu voor het eerst een paar bokshandschoenen aantrekt of al ervaren bent, Dave weet je technieken, je houding en/of je conditie te verbeteren. ALTIJD BETER WILLEN WORDEN DAN GISTEREN. Dave houdt ervan om kennis te delen. Hij legt graag dingen uit. Hij is een bevlogen trainer.