Over ons

De meest complete vechtsportschool van de regio

Alle faciliteiten onder 1 dak, zowel voor recreanten als topsporters. Wij bieden faciliteiten gericht op sport- en beweegadvies. Werken alleen met gediplomeerde en ervaren trainers en geven groepslessen in Kickboksen, MMA & Yoga. We hebben gediplomeerde ervaren Trainers, Fysiotherapie , Mental Coach, Sportmassage en Personal Trainers in huis. Met de DBTA ( Digital Boxing Trainer Assistent) kunnen wij metingen uitvoeren en analyses maken. Waar sta ik nu? Waar moeten we aan werken? Waar willen / gaan we naartoe?

Kortom, de gym om fit te worden en/of fit te blijven.

DV-Sports in Alkmaar en staat onder leiding van Dave Vader. Een bevlogen, gediplomeerde en ervaren trainer die vele jaren op professioneel niveau zowel kickboksen als Mixed Martial Arts (MMA) beoefend heeft en een voormalig MMA kampioen is.


Wij hebben van sporten weer een sociale gebeurtenis gemaakt. Er heerst een gezellige sfeer en je kunt in onze kantine terecht voor een sport drankje, proteïne shake, kop koffie of thee.

Altijd welkom in onze kantine, ook als je niet komt sporten

Jong en oud komen mede hierom bij ons trainen, niet alleen maar werken aan je lichaam maar ook sociaal bezig zijn, werken aan je geest.

DV-Sports is niet alleen een plek om te sporten maar ook een plek waar je elkaar weer spreekt en ontmoet.

Onze gym is gelegen op de 1ste etage, er is geen lift.