Over ons

De meest complete vechtsportschool van de regio met de kennis van nu en de gezelligheid van toen.

Alles onder 1 dak voor wedstrijdvechters en recreanten. Wij bieden faciliteiten gericht op sport- en beweegadvies, werken alleen maar met gediplomeerde en ervaren trainers en geven groepslessen in Kickboksen, Boksen, MMA & Yoga. We hebben Fysiotherapie , Mental Coaching , Massagetherapie en Personal Trainers in huis. Met de DBTA ( Digital Boxing Trainer Assistent) en de Nextround bokszak kunnen wij metingen uitvoeren, analyses maken en progressie monitoren.

DV-Sports in Alkmaar en staat onder leiding van Dave Vader. Een bevlogen, gediplomeerde en ervaren trainer die vele jaren op professioneel niveau zowel kickboksen als Mixed Martial Arts (MMA) beoefend heeft en een voormalig MMA kampioen is.


Wij hebben van sporten weer een sociale gebeurtenis gemaakt. Er heerst een gezellige sfeer en je kunt voor of na de training in onze kantine terecht voor een sport drankje, proteïne shake, kop koffie of thee.

DV-Sports is niet alleen een plek om te sporten maar ook een plek waar je elkaar weer spreekt en ontmoet.

Jong en oud komen mede hierom bij ons trainen, niet alleen maar werken aan je lichaam maar ook sociaal bezig zijn, werken aan je geest.

Altijd welkom in onze kantine, ook als je niet komt sporten

Onze gym is gelegen op de 1ste etage, er is geen lift.