Mental Coach

Mijn naam is León van Wely en ik ben Mental Coach bij DV-Sports.

Tijdens mijn werk en gedurende mijn trainingen als militair heb ik vele grenzen van mezelf gezien en verlegd. Vanuit deze ervaringen ben ik ruim 15 jaar geleden begonnen als mental coach binnen de topsport. Denk hierbij aan kickboksers, zwemmers, schaatsers, voetballers, hockeyers, triatleten, wielrenners etc. Kortom vele jaren ervaring inmiddels in het begeleiden van (top) sporters maar ook CEO’s, managers, teamleiders en hun medewerkers sta ik bij door middel van coaching.

ik heb mijn opleiding gevolgd en afgerond aan het Tavistock Institute in Londen en ben sinds een aantal jaren Manager Trainer en verbonden aan de NOBTRA ( Nederlandse Orde van Beroeps Trainers) als Master Trainer.

Ik ben enthousiast en voel me vereerd om deel te mogen nemen in het team van DV-Sports. Dave Vader heeft een vooruitziende blik en in mijn ogen een mooie groep professionals bij elkaar die een ieder perfect kunnen begeleiden.

  • privé training
  • groep / team training
  • bedrijfs training

Deze coaching is voor iedereen geschikt die bereid is om het beste uit zichzelf te halen. Dat kan zijn in de privé sfeer, op werkgebied, in de (top) sport of als team.