Leefstijl coach

Wil je niet alleen je leefstijl een gezonde boost geven? Maar ook je mentale, emotionele en maatschappelijk welzijn bevorderen?

1-uurs consult € 58,50. VOEDING-MINDSET-MOTIVATIE

Een leefstijl coach richt zich met name op voldoende beweging, gezond eten en op tijd voldoende ontspanning en rust nemen.
Een vitaliteits coach helpt je om je mentale, emotionele en maatschappelijk welzijn te bevorderen. Een vitaliteit coach begeleidt, motiveert en enthousiasmeert. De personal trainer voegt bij dit alles ook je lichaamsbeweging en maakt daarmee het totale plaatje compleet.

Mijn naam is Angela Brown en ik ben personal trainer en leefstijl- & vitaliteitcoach bij DV-Sports.
Ik begeleid mensen die graag iets in hun levensstijl en energieniveau willen verbeteren. Vanuit mijn achtergrond als (praktiserend) huisarts zie ik dat veel gezondheidsproblemen mede voortkomen uit een verkeerde leefstijl. Bijvoorbeeld aandoeningen als diabetes type 2, hoge bloeddruk, overgewicht, chronische vermoeidheid, depressies, auto-imuunziekte ( schildklier, ziekte van crohn) kunnen allemaal verbeteren met goede voeding en stressvermindering.
Ook mensen die zich overbelast voelen of overspannen zijn hebben veel baat bij leefstijl-coaching.
Lichaamsbeweging aangepast aan de persoonlijke situatie hoort daar vanzelfsprekend bij. Mijn coachings-methode is integraal dat betekent dat we niet alleen maar naar voeding en beweging kijken maar ook naar stress, slaap, emoties en overtuiging / gedragspatronen. Veel energieproblemen komen namelijk voort uit de laatst genoemde factoren.


Mijn kwalificaties:
▪ praktiserend Huisarts
▪ Mark Academy integraal leefstijlcoach
▪ NASM Personal Training

Als ik u ergens mee kan helpen dan hoor ik dat graag. Neem contact met mij op:
mail naar : angelabrown@dv-sports.nl of bel : 06-17451234

BIG-nummer: 49050119201